joi, 23 iulie 2009

ROZ DE TI SE STREPEZESTE RETINA


N-aveti decat sa radeti, dar eu asa vad fericirea, in toata splendoarea ei! Cum sa nu invidiezi asa inconstienta de fericire, cum sa nu adori asa asa tablou de nunta?? Cata libertate, cata nonsalanta, cati ani lumina distanta de orice tipar prefabricat…
Oamenii astia pesemne chiar se iubesc si se pare ca in colorata lor inconstienta they don’t give a shit pe tot sirul de prejudecati care insostesc obligatoriu un cuplu, precum tinicheaua de coada!
Goleste-mi Doamne mintea de filozofie, ca sa ma bucur si eu vreodata de o fericire d-asta!

*Si-asta-i muzica lor:

6 comentarii:

Programe pentru Tineret spunea...

Ha ha ha! Intr-adevar desi acest cuplu este foarte funny, simplitatea si lipsa lor de prejudecati este de apreciat. Indiferent de stil de viata, este mare lucru actualmente sa-ti gasesti "sufletul-pereche" sau cel putin un partener cu adevarat de viata.

Sa le uram cat mai multa fericire :))

Nick

Florentina Ionescu spunea...

Oamenii astia sunt in lumea lor! Cand am pescuit poza asta am privit-o cred pret de vreo juma' de ora, razand in hohote si analizand in acelasi timp fiecare detaliu in parte. Poate ca zilele viitoare o sa scriu o mica sceneta pornind de la personajele din ea.
Sufletul-pereche...eeei, cale lunga si spinoasa sau pt cei foarte, dar foarte norocosi, la o aruncatura de bat!

Anonim spunea...

Retina s-a strepezit pe buna dreptate.

Din toata poza cel mai amuzant il gasesc pe rotwailler-ul nuntas alaturi de ginerica - care parca rupe cadrul. E din alta poveste nimerit intamplator acolo :))))

Florentina Ionescu spunea...

Chestie de perspectiva din care alegi sa privesti lucrurile...draga anonim! Catelul,cu toata demnitatea rasei, e partea rationala anexa cuplului. Adica una bucata unitate de ratiune mobila si muscacioasa cand e cazul. Mina lui de cutu respectabil pare sa spuna:"mai baieti, eu va tin de 6 cand o fi cazu', adica pe mine va puteti baza! Da' voi chiar stiti in ce va bagati?"
Si-apropo, ia gandeste-te, ai avea curaj sa te iei de ginerica sau sa furi mireasa?

Florentina Ionescu spunea...

Dar sa spargi rulota?

Anonim spunea...

Cadrul in sine este genial si foarte generos ca material de sceneta. Ar fi haios sa incerci s-o construiesti.

Insa si mai haios ar fi sa lansezi startul si fiecare sa improvizeze mai departe :)) Ar iesi un exercitiu haios mai mult ca sigur si foarte relaxant :)

Cum ai incepe plecand de la cadru? Vin sau pleaca? Par genul de cuplu care vorbesc mai mult cu cainele decat ei intre ei :))

Perspectiva ti-o impartasesc intru totul. Ai zugravit foarte fain ideea. Eu doar m-am axat pe caine - "anexa rationala", cum foarte bine ai accentuat- care da savoare pana la capat cadrului, tocmai prin cum contrasteaza cu personajele :)

Cat despre sufletul pereche - ar mai fi el suflet pereche daca n-ar trebui sa treci prin toti spinii pentru el? Si l-ai gasi simplu intr-o statie de autobuz asteptandu-te pe tine cumintel, spasit si cu mana intinsa, fara pete si fara bube in cap? Sufletul pereche este un "pain in the ass" , batai de cap, d-astea. Mai mult ca sigur cum probabil esti si tu pentru el. Si mai mult ca sigur ca nu te va gasi la randu-i nici cumintica intr-o statie de autobuz ,nici spasita si nici fara pete sau fara bube in cap :)

So cui nu-i e frica de se C- - A pe el cand destinul il plesneste cu sufletul pereche peste ochi sa ridice mana !

Asadar.think pink, love pink si sa ma scuze doamnele mai doamne, de ce nu..fuck pink!