sâmbătă, 15 august 2009

VA ASTEPT!


INVITATIE

Libertatea de exprimare versus dreptul la viata privata in spatiul virtual

Asociatia ACCEPT, organizatie neguvernamentala care apara si promoveaza drepturile persoanelor LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, transgender) ca drepturi ale omului, impreuna cu Coalitia Antidiscriminare, va invita miercuri, 19 august 2009, de la ora 18:00 la dezbaterea Libertatea de exprimare versus dreptul la viata privata in spatiul virtual, moderata de doamna avocata Nicoleta Popescu.


Evenimentul va avea loc la Verde Café, str. Domnita Ruxandra nr. 15, Bucuresti.


Dezbaterea face parte din proiectul Drepturi aici, acolo si pretutindeni! prin care se urmareste cresterea nivelului de informatii al publicului general cu privire la drepturile si obligatiile pe care le are fiecare cetatean, precum si institutiile si documentele care stau drept ajutor in situatii de incalcare a drepturilor sau discriminare.


Acest proiect este implementat de Asociatia ACCEPT in parteneriat cu Coalitia Antidiscriminare si finantat printr-un grant oferit de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe.


Nu-i asa ca ne vom intalni aici? Eu va astept! Prilej de pink-cola!
Ceea ce va rog mult, in cazul in care doriti sa veniti, este sa confirmati prezenta pana la data de 18 august 2009. Persoana de contact Irina Dimitriade, tel 021 252 56 20, e-mail irina@accept-mail.ro.
PINK THANKS!

6 comentarii:

Mihaela ( Catwoman) spunea...

Din pacate, fiind in mijlocul saptamanii de lucru, nu voi putea fi in Bcuuresti. Mi-ar fi placut sa particip :( Insa am toata increderea in tine, Florentina, ca imi vei si ne vei reprezenta interesele! Succes!

Florentina Ionescu spunea...

Mihaela, multumesc mult pt votul de incredere si pt intentia de participare! Imi voi da silinta sa fiu o buna reprezentanta!

wannabegay spunea...

cu siguranta voi fi acolo. mi-am dat tot programul peste cap doar pentru a participa...

rox spunea...

nu ma primeste ca n am blog?:)

roxana spunea...

voi ajunge si eu la dezbatere.confirm si pt o amica pe care o insotesc.ea a citit postarea ta si ea m-a anuntat.spre rusinea mea nu am tinut pasul cu informatiile zilele acestea.

Florentina Ionescu spunea...

Roxana, multumesc si va astept cu drag!