joi, 24 septembrie 2009

CLUJ, VENIIIIIIIIIIIIIIM!Lume, de maine pana duminica, veselie, betie si sarmale la Cluj. Adica o prima intalnire pink punk a forumistelor si cititoarelor noastre. Dupa euforia cunoasterii si-a shoturilor de "bine v-am gasit" vom vorbi si chestii serioase, care de care mai activiste si mai sociale, directii, planuri, sigur, pink toate, cu sens si cu perspective. Ca se stie doar ca acolo unde se intalnesc multe femei se pune la cale o schimbare de fata a lumii!
Revin luni, probabil ca usor mahmura, dar plina de vesti si de idei!

5 comentarii:

Anonim spunea...

Distractie faina la Belish si cand te intorci, poate imi dai adresa ta de mail sa iti povestesc cum m-a scos garda pe sus la Prodigy la Sziget. Si cand zic pe sus, nu este o figura de stil. Realmente peste multime.


Rockstarul din mine a ejaculat.

Vorbim.

Florentina Ionescu spunea...

Ha ha ha! florentina_ionescu@yahoo.com
Dau la schimb povestea mea cu aventura de la Amsterdam, la Marilyn Manson. Face toti banii!

ratusca vesela spunea...

Florentina, ti l-ai pierdut pe Gheorhe la mine pe blog. Nu stiu prin ce intamplare a ajuns sa ma confunde cu tine... Vezi la subiectul din Blogul meu "Vrem Matriarhat" a scris un comentariu mai greu de inteles. Spune-i ca a gresit adresa:)

Florentina Ionescu spunea...

Ratusca draga, incurcate sunt caile Domnului iar bietul Gheorghe si-a cam ratacit urechile in ele!
Da' nu-i al meu, nu-l recunosc si nu-l revendic!
Eu zic sa-l lasam de izbeliste ca si-o gasi el calea, nu trebuie sa-l ajutam ca exista riscul sa-l incurcam si mai tare.

wannabegay spunea...

distractie placuta! pink, desigur! ok, ok, si hippie...:D