vineri, 24 martie 2017

IMBECILITATEA HUMANUM EST

Știind că mâine e o zi cu cruce neagră și întoarsă în calendarul Coaliției pentru Familie, azi am și eu dezlegare la acid, mă lepăd de zenurile mele tradiționale și mă manifest cetățenește, după sfântul drept la libera exprimare!
Că eu, spre deosebire de ei, sunt un freelancer spiritual și am voie să mă exprim cum feng-shui-ul meu vrea.
Lăsați, nu-mi duceți grija damnării veșnice, știu să fiu bună când binele celor din jurul meu are nevoie să se sprijine în bunătatea mea. În rest, femeie-cetățean fiind și fană Game of Thrones, călăresc dragonii și urmăresc alți balauri prin înaltul cerului, ca să le tai capul și să fie safe regatul meu. Epic, nu?


Mânca-v-aș haiducește creierașele voastre de călători prin timp! 
Păi ia transpirați voi la pedalele de la drezina aia care să vă transporte prin poarta stelară înapoi în Evul Mediu și rămâneți acolo!  Opriți-vă în timpurile în care nu se descoperiseră încă vaccinurile și rata de mortalitate a copiilor de până în 5 ani era la niște cote numai bune de explicat erezia unor părinți. Și când coborâți din drezină, trageți adânc aer în piept, să vă bucurați plămânii cu aerul fetid, îmbuibat de odorurile leșurilor celor morți de ciumă, holeră, febră tifoidă, că deh, nu se ajunsese nici la antibiotice, nici la canalizări igienice, nici la apă 100% potabilă, așa că moartea era liberă la făcut de cap cu selecția naturală (ceea ce nu-i până la capăt rău...).  

Să știți că nu-i așa de dramatic cum pare la prima vedere, zău! Erau totuși niște vremuri romantice, în ciuda epidemiilor de sifilis și a altor neplăceri minore. Era pe gustul vostru: fără teste prenatale, fără ecografii, avorturi și alte satanisme moderne. Și dacă o femeie bolnavă de sifilis năștea al 5-lea copil cu handicapuri severe...asta era voia Domnului! Bine, asta până când Domnul a hotărât să-i înlesnească omului accesul la științele medicale iar asta, cum știm, a generat blestematul de progres, ăla care v-a convins pe voi că v-ați născut în epoca nepotrivită. Dar e adevărat că, chiar și de atunci încolo, cei mai mulți oameni au murit din pricina imbecilității și a răutății altora, decât din cauza bolilor.

Păi ce trai pe vătrai ar fi fost pentru voi în Evul Mediu! Eh, pentru ăia care ar fi supraviețuit.
Nu era nici trendul cu spiritualitatea asta dezlegată de stâlpul religiei, nici cu free spirits, nici cu complexitatea noțiunii de identitate de gen, aia care pur și simplu vă năucește și vă pune biata și încercata minte, pe freeze.

Că nu ne naștem toți la fel și cu potențial egal...asta e, life is a bitch! Unii nu au cum și cu ce să cuprindă dinamica schimbărilor și evoluția omenirii ăsteia.
Numai că, știți voi, dragi plagiatori creștini, care-i cea mai nașpa veste apropo de Evul Mediu? Mama lor de necurați, chiar și atunci, până și atunci, EXISTAU HOMOSEXUALI!!!  
E drept, alde voștri aveau drept de viață și de moarte asupra lor și, din punctul ăsta de vedere, cred că v-ați sfâșia între voi, cu steluțe ninja făcute din paginile de la Biblie, care să ajungă primul în Evul Mediu. 
Însă partea suprem de proastă e că pe oriunde v-ar purta drezina timpului, tot veți da peste homosexuali. Și în trecut, și în viitor, ba până și în lumea animală. 
Se zbârlește carnea pe mine numai la gândul că o coaliție ca a voastră l-ar fi torturat și omorât pe Leonardo Da Vinci...

Cum, Doamne-iartă-mă, a fost Bunul atât de cinic cu voi cât să vă arunce în timpurile astea, când SUA a avut deja timp de două mandate un Președinte cu origini africane, când Ferească-Bunul, am fost la un pas ca ăl mai puternic stat al lumii să fie condus de o...femeie? Vă dați seama cât a degenerat lumea asta modernă?? Vedeți cum Satana își freacă palmele bucuros și cum întreaga creștinătate se bazează pe lucrarea întru Spirit a coaliției din Romania? 
Trebuia să-i trimiteți totuși o scrisorică și lui Papa Francisc, așa, din respect pentru cel care reprezintă în esență, simbolul creștinătății moderne. Că vă place sau nu, el e the big boss. Numai că Papa Francisc e un badass prea reformist pentru voi. Cred că v-ați înecat cu propriul scuipat când ați auzit că a sugerat cum că Biserica ar trebui să-și ceară scuze pentru anii de opresiune exercitată asupra minorităților sexuale.
Ah, dar pe-aia cu îndemnul la stoparea sacrificării mieilor de Paște, ați prins-o? Că n-are nicio legătură cu vreun ritual creștin ci doar cu niste tradiții sălbatice și sângeroase? Să știți că eu cred că Papa ăsta e satanist...

În ce diabolic de secol trăiește tipul ăsta mereu zâmbitor și deschis către oameni, de ne îndeamnă să ne iubim și să ne acceptăm semenii, no matter what, să respectăm și să protejăm animalele și natura?! Să știți că s-o fi luat după hippiotul ăla de Isus, știți despre cine vorbesc, nu? Iluminatul acela, Omul ăla perfect de frumos, pe care niște verișori de-ai voștri l-au bătut în cuie pe o cruce a infamiei, pentru că a îndrăznit să promoveze reforma aia care a făcut valuri încă de la apariție și tot face până în prezent, aia cu: „Iubește-ți apropele ca pe tine însuți”. Cum bullshit (ca să citez clasici în viață) să-i ceri unuia vai de steaua lui, să-l iubească pe un altul, când el n-are fir de respect nici pentru el însuși?! Am și eu un îndemn pentru voi, că tot am văzut că v-a surâs ochiul dracului la plagiat sloganurile altora: #JosLabeleDePeIsus.

Hai la marș! Am zis: Marș!

Aici vorbim despre niște categorii mai sărăcuțe de oameni. Atât din punct de vedere uman, moral, spiritual cât și educațional. 
Poate că, acum să nu mi-o ia nimeni în nume de rău, cei mai educați din oștile lor...ori n-au aflat încă de existența psihoterapeuților care rezolvă frustrările și fricile cele mai adânci ori au căzut atât de tare în păcatul vanității, al trufiei, încât se cred numai Feți Frumoși și Ilene Cosânzene, atât de frumoși și de perfecți că devin irezistibili pentru hoarde întregi de minorități sexuale care îi vânează pe oriunde, conform cu fantasmele și visele (sau „visurile”) lor umede și inexplicabile. Liniștiți-vă! Nu vă...abuzează nimeni. Știți cum merg lucrurile pe-aici? E simplu, simplu, simplu: trebuie să ai înclinații zdravene ca să te atragă. Aveți?

Aaaaaah, că nu vă place vouă să vedeți cetățeni diferiți de voi? Nu-i bai. Faceți ce au făcut frații voștri amish. Olecuță de bun simț și de retragere din viața publică, puneți ban pe ban și construiți-vă un cătunaș unde tooooooooți veți trăi numai după regulile voastre, la fel și copiii voștri, un loc unde nimeni nu vă obligă să vedeți necurății și nici să aveți inițiative civice și cetățenești. Ați auzit voi de vreun amish care să impună reforme sociale la nivel de Stat? Nu, frate, ăia sunt niște oameni decenți, conștienți că au ales să-și ducă traiul după regulile unui alt timp și nu bagă Statului și restului oamenilor pe gât alegerea lor.

Promit că dacă vă luminează Bunul și luați decizia corectă, lăsați dracului treburile Statului și ale cetățenilor în pace, o să vin la voi în comitat și o să scriu un reportaj frumos!


Later edit 
Oare cum ar fi dacă l-ați prinde pe Doamne-Doamne în toane mai buclucașe și v-ar trimite cu drezina timpului în viitorul de peste, să zicem, numai 50 ani? Când știința, tehnologia și umanitatea vor fi progresat atât de mult încât nimeni, dar absolut nimeni, să nu se uite la voi decât cu o strivitoare compasiune, ca la niște biete forme de viață demult depășite, incapabile să înteleagă vreo fărâmă din ceea ce a devenit lumea?

La dedicația muzicală, azi e randul trupei mele de suflet, Tool, să le dea de furcă celor neobișnuiți să gândească out of any dogma! 


Imagine articol: Bosch-The Prince of Hell

Niciun comentariu: